Information om hur du ska agera för din och andras hälsa!

I tider där mycket rykten och historier sprids mellan människor som är oroliga är det viktigt att utgå från säkra källor. Hör du någon berätta något om viruset alla talar om just nu Covid-19 eller Corona så fråga var de hämtat sin information. Att rykten som är felaktiga sprids är farligt för alla.

På den här filmen hör du Deborah berätta om det försiktighetsåtgärder du bör tänka på och för allas skull se till och efterleva. I inslaget hittar du även länkar till de hemsidor som har mer information och ofta på ditt språk om du inte riktigt förstår vad som sägs.

De kommande veckorna kommer vi hålla er uppdaterade via vår Facebook kanal med live-sändningar som du kan titta på i efterhand om du inte kan se den när den sänds.

Ifrågasätt alltid rykten även om det kommer från en person du litar på, har de inte läst det själva från säker källa bör du ifrågasätta vad som sagts och så kan ni tillsammans kolla upp det om det stämmer från någon av de källor som anges på bland annat vår Fb-sida Länk här

Vi är med er!

Teamet på Nyanlänt Företagande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *