Nyanlänt Företagandes summit 14 mars

Vi tror på människan och dess drivkraft att vilja gör sitt bästa. Vi ser att vi alla behöver göra förändringar för att dessa drivkrafter inte ska förtvina. Vi vill skapa visioner och vägen till ett samhälle där vi alla behövs och vi vill skapa verktyg och stegen dit tillsammans med dig.

Lyssna till nyanlända
Vi kommer intervjua deltagare som gått våra utbildningar och lyssna till deras historia och vad som fått dem att utvecklas och börja närma sig sina mål.

Berättelser från våra program
Våra kursledare berättar om sina erfarenheter från de dryga 20 kurser vi kört med över 250 deltagare. Vi jobbar med några fler spännande punkter till programmet men kan inte avslöja dem just nu.

Utvecklandet av nya arbetssätt
Vi lyssnar – lär – gör och tar fram arbetssätt och mål att ta med sig hem. Genom en kreativ process utvecklar vi våra gemensamma styrkor och erfarenheter till något nyttigt för alla, något verkligt användbart som är stimulerande och givande.

Tid och plats
Välkommen till Expectrum i Västerås den 14 mars 2019 mellan 8.30 (start 9.00) – 16.30.

Vi bjuder på frukost, lunch och fika – ni bjuder på era styrkor och kunskap!

Tillsammans skapar vi bättre möjligheter för snabbare integration! 

Sprid gärna till någon du tycker borde delta! Myndighet, utbildare, nyanländ eller företagare spelar ingen roll – viktigt att ha alla i rummet.

Anmälan sker här: https://www.simplesignup.se/private_event/144819/f7cdbd8feb

Välkommen!