Välkommen på inspirationsseminarium med Peter Paunovic

I slutet av mars bjuder Företagarna och NF Nyanlänt Förtagande på inspirationsseminarier på fem platser i Mälardalen och Stockholm.

För anmälan, välj en av länkarna nedan.

 19 mars Stockholm   7.30 – 10.00 Volvo Studio Stockholm, Jussi Björlings allé 5

19 mars Uppsala     15.30 – 18.00 Hotell Uplandia Dragarbrunnsgatan 32 Uppsala

21 mars Västerås    15.30 – 18.00 Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget 7

21 mars Kungsör      7.30 – 10.00 Kungsörstorp Charlottenborgsvägen 30 Kungsör

26 mars Trosa           7.00 – 11.00 Anmälan tillgänglig från 20 mars

 Låt dig inspireras av Sveriges mäktigaste säljare – Peter Paunovic

Det började på Metro, gratistidningen som ägs av Kinnevik. Peter fick lära sig om försäljning, kundrelationer, kundbemötande, kundvård och allt annat som hör affärer till. Han gick från en årlig försäljning på 572 000 kr 2003, till 72 miljoner kronor, 2005.

Han blev utsedd till världens bästa säljare inom Metro-koncernen, årets mediesäljare av medierådgivaren Mindshare, samt en av Sveriges mäktigaste säljare av tidningen Resumé.
I och med sina framgångar så tog också Peters karriär ordentlig fart. I rask takt blev han försäljningschef, försäljningsdirektör och sedermera också VD för ett dotterbolag som ägdes till 50 % av Metro och 50 % av Aftonbladet.

Som VD byggde Peter upp bolag från 0 kr till 52 MSEK i omsättning, men han saknade närheten till kunder, människor och kundmötet. Så 2010 sa Peter upp sig och skrev boken Bestseller, tillsammans med Ann Olrin, tidigare redaktionschef på Metro.
Peter hjälper sina åhörare att riva nidbilden kring vad riktig försäljning är. Med säljmetodiken som grund, har han skapat enkla verktyg som alla kan använda oavsett vad de arbetar med. ”Mötet mellan människor, det är där det händer på riktigt” säger Peter. Låt oss inte slarva bort det!

Med stor portion humor, ödmjukhet och allvar, tar Peter med dig på en resa som visar att allt du behöver finns redan inom dig.

Vi kommer också berätta om vår verksamhet och våra program som vi genomför i samarbete med Tillväxtverket, Företagarna och de kommuner där vi är verksamma.

Välkommen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *